Emanuel Erena, Ambasador Motivation

Emanuel Erena, Ambasador Motivation

 Am aflat despre Fundația Motivation Romania răscolind internetul, încercând să găsesc campaniile de donații prin SMS, căci am simțit mereu că ceea ce fac nu este niciodată suficient pentru oamenii care au nevoie de un ajutor. Poate că mă simțeam vinovat pentru că fac prea puțin sau deloc, poate că bunul Dumnezeu mi-a dat mai mult decât merit, nu știu, la fel cum nu știu de ce alții plătesc un preț atât de mare și nedrept.

Am găsit numeroase campanii de donații lunare și am încercat să le susțin pe toate. Pentru mine este suficient de motivant gândul că anumiți oameni aflați în nevoie ar putea primi o rază de speranță prin aceste donații prin SMS.

A trecut ceva timp de când am ales să susțin campania Fundației Motivation România. Nu mai știu exact unde am văzut apelul la donare, dar mă bucur că este una dintre campaniile pe care o susțin în mod regulat. Am decis să-i susțin în continuare pentru că nu am găsit răspunsul pertinent la întrebarea „de ce aș renunța?”.

Este o vorbă care spune că un om sănătos are o mie de dorințe, pe când celui bolnav ori infirm îi rămâne una singură, aceea de a se vindeca. Exact la acea dorință a lor am dorit să îmi aduc nesemnificativul aport. Într-o lume mereu pe grabă, mereu în mișcare, agitată către nicăieri, unii oameni așteaptă timizi ajutorul nostru ca să se bucure de ceea ce nouă ni se pare banal, legitim, firesc. De cele mai multe ori ei nu îndrăznesc să îl ceară, dar atunci când acesta vine, trezește o rămășiță de speranță, de umanitate într-un imens ocean de nepăsare în care tot noi i-am cufundat.

Nu am în cercul meu de apropiați prieteni sau rude cu dizabilități și poate tocmai acest argument mă responsabilizează și mai mult. Dacă eu sunt sănătos, dacă familia și prietenii sunt sănătoși, de ce să nu fac un gest minim pentru a-i ajuta și pe alții să facă un mic pas spre normalitate?

**

Fondul Scaunelor Rulante este inițiativa prin care tu, ca donator sau reprezentant al unei companii, redai libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități din România, cu ajutorul unor scaune rulante personalizate donate celor care au nevoie de ele.

Beneficiarii sunt copii și adulți care au o dizabilitate locomotorie de la naștere sau dobândită în urma unui accident auto, prin plonjon, cădere de la înălțime ș.a.

Redă mobilitatea persoanelor cu dizabilități prin scaune rulante adaptate nevoilor lor – donează 2 euro lunar prin SMS cu textul ACTIV la 8844!

Call Now Button