Cristinela Ganea, Ambasador Motivation

 Am aflat despre Fundația Motivation de pe internet, când răsfoiam un agregator de fundații. Accesând site-ul www.motivation.ro am aflat despre campania de donații pentru Fondul Scaunelor Rulante.

Am ales să susțin campania încă de la lansare, din septembrie 2019, prin trimiterea unui SMS cu textul ACTIV la 8844, deoarece știu că persoanele utilizatoare de scaune rulante îṣi doresc independență.

În ultimii 20 de ani de viață, mama mea a suportat amputație la ambele picioare, ca urmare a unei boli autoimune. A avut un scaun rulant neadaptat pe mărimea ei, însă îl folosea pentru a depinde cât mai puțin de cei din jur. Am rămas cu amintirea firii ei puternice și vesele.

**

Fondul Scaunelor Rulante este inițiativa prin care tu, ca donator sau reprezentant al unei companii, redai libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități din România, cu ajutorul unor scaune rulante personalizate donate celor care au nevoie de ele.

Beneficiarii sunt copii și adulți care au o dizabilitate locomotorie de la naștere sau dobândită în urma unui accident auto, prin plonjon, cădere de la înălțime ș.a.

Redă mobilitatea persoanelor cu dizabilități prin scaune rulante adaptate nevoilor lor – donează 2 euro lunar prin SMS cu textul ACTIV la 8844!

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button