Emilia Vulcan, Ambasador Motivation

Emilia Vulcan, Ambasador Motivation

 Nu mai știu exact de unde am aflat de Fundația Motivation România, dar țin minte că am auzit la radio despre campania de donații prin SMS pentru Fondul Scaunelor Rulante. Mesajul suna ceva de genul:  „poți să mergi cu o pereche de pantofi care nu îți este comodă și care îți produce durere?”

Cunosc destul de bine durerea pe care trebuie să o suporți într-o pereche de pantofi nepotrivită, doar că diferența este că eu am alternativa de a schimba perechea cu ceva comod. Persoanele cu dizabilități, din pacate, nu.

Valoarea unui SMS este de doar 2 euro, ceea ce nu mi se pare o sumă mare. Pentru 2 euro pot să renunț la o mică plăcere pentru o zi pe lună pentru a contribui la cauza Fundației Motivation.

Mă bucur că sunt sănătoasă și dacă altcineva are nevoie de acești 2 euro lunar mai mult decât mine, cu drag voi dărui în continuare.

Aș vrea să mă implic în continuare, alături de voi!

**

Fondul Scaunelor Rulante este inițiativa prin care Fundația Motivation România, alături de persoane fizice și companii, donează scaune rulante personalizate pentru a reda libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități din România.

Beneficiarii sunt copii și adulți care au o dizabilitate locomotorie de la naștere sau dobândită în urma unui accident auto, prin plonjon, cădere de la înălțime ș.a.

Ajută-ne să ne ducem misiunea mai departe. Trimite textul ACTIV la 8844 și contribui cu 2 euro lunar pentru a reda mobilitatea persoanelor cu dizabilități prin scaune rulante adaptate nevoilor lor.

 

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button