Florentina S, Ambasador Motivation

Florentina S, Ambasador Motivation

De Fundația Motivation am aflat prima oară de la o prietenă, prin 2004. Tocmai se angajase în echipa Motivation și îmi povestea despre tinerii cu dizabilități adoptați de Motivation, despre cât de grav bolnavi erau unii dintre aceștia și despre îngrijirea, iubirea și atenția pe care o primeau în familia Motivation. Mi s-a părea extraordinar că niște oameni s-au gândit să ofere o șansă la o viață mai bună unor copii aflați în suferință, abandonați de propriii părinți.

În anii care au urmat am auzit despre taberele pentru copiii cu dizabilități, sau de tinerii care erau învățați să folosească scaunul rulant și să fie independenți.

Campania de donații prin SMS a fost o variantă la îndemână de a contribui lună de lună prin donarea a 2 euro cu textul ACTIV la 8844. Mi s-a părut firesc să rămân donator constant, pentru că știu că donația mea, cât de mică, se transformă într-un scaun rulant pentru o persoană care are nevoie.

Noi cei care nu folosim nici un dispozitiv de deplasare ne plângem de cele mai multe ori de nimicuri, fără să constientizăm și să apreciem așa cum se cuvine libertatea de mișcare pe care o avem.

**

Fondul Scaunelor Rulante este inițiativa prin care tu, ca donator sau reprezentant al unei companii, redai libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități din România, cu ajutorul unor scaune rulante personalizate donate celor care au nevoie de ele.

Beneficiarii sunt copii și adulți care au o dizabilitate locomotorie de la naștere sau dobândită în urma unui accident auto, prin plonjon, cădere de la înălțime ș.a.

Redă mobilitatea persoanelor cu dizabilități prin scaune rulante adaptate nevoilor lor – donează 2 euro lunar prin SMS cu textul ACTIV la 8844!

Call Now Button