Mariana Bădîngă, Ambasador Motivation

Mariana Bădîngă, Ambasador Motivation

Am aflat de Fundația Motivation România de la o prietenă care a făcut parte din echipa Motivation Neamț. Tot de la ea am aflat și de campania de donații prin SMS pentru Fondul Scaunelor Rulante. Am fost profund emoționată de povestea fostului fotbalist Mihai Neșu, care ne-a oferit tuturor o lecție de viață și de altruism prin modul în care a reușit să treacă peste propriile suferințe, dăruindu-se celor care au nevoie de ajutor. E copleșitor să auzi că un om în scaun rulant, care are nevoie el însuși de ajutor, încearcă să schimbe lumea și, mai mult, să afirme că „Cea mai mare bucurie sufletească pe care o ai este atunci când poți să ajuți pe cineva”. Și atunci, eu de ce să nu o fac?

Poate nu e mult, poate nu e suficient cât și ce fac, dar cu puțin de la mai mulți, ajungem să oferim bucurie și celorlalți care au nevoie. De aceea, am considerat că această campanie are nevoie de ajutorul meu lună de lună.

Am apelat la serviciile Fundației Motivation pentru o prietenă. Pe lângă faptul că a fost ajutată foarte prompt, prietena mea a primit ajutor și pentru fiul ei, pentru care nu solicitase inițial sprijin.

**

Fondul Scaunelor Rulante este inițiativa prin care tu, ca donator sau reprezentant al unei companii, redai libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități din România, cu ajutorul unor scaune rulante personalizate donate celor care au nevoie de ele.

Beneficiarii sunt copii și adulți care au o dizabilitate locomotorie de la naștere sau dobândită în urma unui accident auto, prin plonjon, cădere de la înălțime ș.a.

Redă mobilitatea persoanelor cu dizabilități prin scaune rulante adaptate nevoilor lor – donează 2 euro lunar prin SMS cu textul ACTIV la 8844!

Call Now Button