Paul Maftei, Ambasador Motivation

Paul Maftei, Ambasador Motivation

 Cred că am aflat de Fundația Motivation și de campania de donații prin SMS de pe facebook. Sunt o persoană cu dizabilități de 25 de ani și am trăit prin spitalele din România.

Nu o să uit niciodată acele scaune rulante din spitale, fără cauciuc pe roată, fără perne pentru șezut și, mai ales, faptul că era un singur scaun pe etaj.

Știu ce înseamnă să nu te poți mișca și să nu ai acea independență de mișcare pe care ți-o dă un scaun potrivit pe măsura și nevoia ta.

**

Fondul Scaunelor Rulante este inițiativa prin care tu, ca donator sau reprezentant al unei companii, redai libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități din România, cu ajutorul unor scaune rulante personalizate donate celor care au nevoie de ele.

Beneficiarii sunt copii și adulți care au o dizabilitate locomotorie de la naștere sau dobândită în urma unui accident auto, prin plonjon, cădere de la înălțime ș.a.

Redă mobilitatea persoanelor cu dizabilități prin scaune rulante adaptate nevoilor lor – donează 2 euro lunar prin SMS cu textul ACTIV la 8844!

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button