Fundația Motivation România angajează Responsabil Comunicare Digitală

Fundația Motivation România angajează Responsabil Comunicare Digitală

UPDATE: În această perioadă în care cu toții aplicăm măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului COVID 19, și noi, Fundația Motivation România, suspendăm procesul de recrutare până la o dată ulterioară. În continuare avem nevoie de ajutor, însă putem oferi doar oportunități de voluntariat de la distanță – lucru de acasă, pentru aceleași categorii de lucruri menționate în anunțul de recrutare de mai jos.

Ne dorim să fii: Creativ(ă), comunicativ(ă) si priceput(ă) la folosirea puterii platformelor și tehnologiei digitale, a cuvintelor și imaginilor, pentru promovarea unei cauze cu impact social. Iute la minte și în reacții. Curajos/curajoasă, onest(ă) și implicat(ă) social. Sociabil(ă) și priceput(ă) la colaborare.

Trebuie să stii:

Să țeși cuvinte și imagini în povești scrise sau vizuale care să convingă și să motiveze oamenii în scaun rulant să redevină independenți, și pe cei din jurul lor să îi susțină prin voluntariat, donații și sponsorizări.

Să faci vrăji cu paginile web și canalele de social media pentru ca persoanele care au nevoie de serviciile noastre să ne găsească repede iar prietenii Motivation să poată lua legătura cu noi pentru a se implica.

Să îmblânzești maimuța poștală (MailChimp) întru o legătură mai prietenoasă și mai trainică cu beneficiarii și susținătorii Motivation.

Să construiești o rețea de oameni-resursă din domeniul vizual-creativ, care să ne susțină în aventura de comunicare privind programele de viață independentă pentru persoanele cu dizabilități din România.

Ai nevoie de abilități de:

  • Scriere creativă / copy-writing
  • Administrare pagini web în WordPress / GoogleAds / Mailchimp / similar
  • Promovare și măsurare impact în rețele sociale (ads, campaigns, grupuri etc)
  • Minime abilități de editare grafică/foto plus pricepere în ghidarea graficienilor spre materiale vizuale de calitate
  • Fotografie/film/new media (realizare, editare)
  • Engleză nivel avansat, franceza constituie un avantaj
  • Experiență de lucru de minim 2 ani în domeniu (ca angajat/colaborator/voluntar sau proiecte proprii)

Noi îți oferim:

Un mediu de lucru prietenos și pitoresc, departe de zarva și poluarea orașului. Colegi independenți, hotărâți și mereu pregătiți să creeze sau să rezolve provocări inedite. Oportunități de învățare și dezvoltare personală. Prânzuri din partea casei, transport la muncă împreună cu alți colegi, posibilitatea acordării unor zile libere suplimentare, prietenia unor pisici (numărul lor variază sezonier).

Ne potrivim?

Afla despre noi pe www.motivation.ro, facebook.com/FundatiaMotivationRomania, motivation.galantom.ro si Youtube Fundatia Motivation Romania.

Trimite CV, scrisoare de intenție și  o scurtă prezentare (vizual și text) a unui proiect realizat de tine, care crezi că te reprezintă și este relevant pentru Motivation, la comunicare@motivation.ro, până la 15 Martie 2020. Dacă credem că ne potrivim, te vom contacta pentru a ne vizita și a ne cunoaște mai bine.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button