Motivation la ceas aniversar!

A fost o dată ca niciodată, prin 1995, când o mână de oameni motivați au decis că pot contribui la redarea libertății de mișcare a copiilor și adulților cu dizabilități locomotorii din România.

Totul a început cu un atelier mic în care au fost produse scaune rulante și, pe măsură ce au fost donate, a fost completat și de informații ce vizau nevoia utilizatorilor de a înțelege cum să le folosească în siguranță, cum să își îngrijească sănătatea și cum să revină în comunitate, activi. Așa s-a născut programul de recuperare activă și instruire pentru viață independentă, în care un rol important le aparține instructorilor noștri utilizatori de scaune rulante. Pe măsură ce a trecut timpul, au adăugat noi capitole: accesibilitate, sport adaptat, consiliere pentru accesarea drepturilor și angajare. Toate acestea cu scopul de a schimba cât mai multe vieți în bine.

Din 2003, familia Motivation s-a mărit cu un grup de tineri cu dizabilități fizice și intelectuale, preluați din centre de plasament. 26 dintre ei cresc în casele de tip familial Motivation și lor le oferim atât protecția și căldura unei familii, cât și acces la terapii care îi ajută să se decopere și să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și relaționare și deprinderile de viață semi-independentă.

Din 1995 am ajuns la mai bine de 25.000 de adulți și copii cu dizabilități, iar călătoria noastră va continua de-a lungul anilor, alături de prietenii noștri care folosesc scaune rulante, de colegii noștri de la cele 15 echipe Motivation din toată țara, parteneri, sponsori, finanțatori, voluntari, oameni de bine din comunitate. Tuturor vă mulțumim că punem în mișcare roțile schimbării împreună!

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button