Întâlnire a beneficiarilor serviciilor de consiliere

 

În perioada 05-07 martie, șapte beneficiari ai serviciilor de consiliere prin organizarea unor grupuri de suport, oferite de Fundația Motivation, au participat la o întâlnire în zona Bran, Brașov.

În cele trei zile, cele șapte persoane cu dizabilități locomotorii și doi însoțitori, alături de membrii echipei Motivation au avut parte de un program care a îmbinat utilul cu plăcutul. După ce s-au cunoscut mai bine, participanții au fost implicați în jocuri care le-au testat abilitățile de comunicare și relaționare, în discuții care au vizat găsirea unor soluții pentru problemele sesizate de ei, dar și activități recreative, de karaoke și dans.

Sub îndrumarea unui consilier, a doi psihologi voluntar și a instructorilor de viață independentă Motivation, beneficiarii au avut ocazia să discute despre problemele asociate dizabilității, să înțeleagă mai bine etapele pe care e nevoie să le parcurgă pentru a deveni independenți și să învețe din experiența altor persoane aflate în situații similare.

Evenimentul a fost organizat de echipa Motivation Prahova, în cadrul proiectului ”Roțile Schimbării – către servicii adecvate pentru utilizatorii de scaun rulant din România”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button