S-a dat startul campaniei #PEBUNE? în București și Județul Ilfov

S-a dat startul campaniei #PEBUNE? în București și Județul Ilfov

#PEBUNE? este o campanie de conștientizare ce se adresează șoferilor cu și fără dizabilități din România pentru a atrage atenția asupra respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități. Campania are drept scop eliberarea locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități din cadrul magazinelor de uz larg.

Mesajul campaniei  își propune să ajungă la un număr cât mai mare de persoane, cu precădere șoferi fără dizabilități, și să le ofere informații legate de importanța locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.

Campania constă în distribuirea gratuită a unor pliante și stickere în magazinele partenere din București și județul Ilfov. Acestea oferă mai multe informații referitoare la importanța locurilor de parcare dedicate,

Campania se derulează pe o perioadă de 3 luni în 239 de locații din București și județul Ilfov. Partenerii care s-au alăturat, pentru început, acestei campanii sunt: Mega Image și Dedeman.

Partener media este Europa FM.

Cei care doresc să susțină campania #PEBUNE? pot merge în oricare din locațiile magazinelor partenere, pot lua gratuit stickerul campaniei și îl pot lipi pe propria mașină.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button