Sesiuni de instruire pentru sănătate și viață activă în scaun rulant

Sesiuni de instruire pentru sănătate și viață activă în scaun rulant

Dăm startul activităților cu și pentru utilizatori de scaune rulante din proiectul nostru  ”Mentorat, instruire, sprijin și implicare pentru viață independentă în scaun rulant”, derulat de Fundația Motivation România și finanțat de ING Bank România prin programul ”Adoptă un proiect!”

În perioada următoare, vom organiza sesiuni de instruire pentru sănătate și viață activă pentru persoanele cu leziuni medulare la Buda, jud. Ilfov, în perioadele:

  • 11-22 martie 2019
  • 1-12 aprilie 2019
  • 13-24 mai 2019
  • 3-14 iunie 2019
  • 2-13 septembrie 2019
  • 14-25 octombrie 2019
  • 4-15 noiembrie 2019

Acestora li se adaugă sesiuni de instruire pentru sănătate și viață activă găzduite la Văratec, jud. Neamț, în perioada iunie-august 2019.

Sesiunile sunt conduse de o echipă de instructori de viață independentă (utilizatori de scaune rulante) și kinetoterapeuți.

Participanții sunt persoane cu leziune medulară din toată țara, care au ajuns în situația de a folosi scaune rulante ca urmare a unor accidente. Sub îndrumarea colegilor noștri, aceștia află mai multe despre cum se pot descurca singuri, cum își pot îngriji sănătatea, accesa drepturile și cum pot manevra corect și în siguranță un scaun rulant. Sfaturile date de instructorii de viață independentă sunt bazate pe experiența personală și îi ajută pe participanți să aibă mai multă libertate de mișcare și independență în activitățile zilnice.

Pentru mai multe informații despre program, vă invităm să ne contactați pe comunicare@motivation.ro sau la numărul 0800.030.762 – Telefonul utilizatorului de scaun rulant, apelabil gratuit din rețelele Telekom, UPC, Vodafone, Orange, RCS-RDS, de luni până vineri, în intervalul 09.00-16.00.

Call Now Button