Social FM se alătură #TeamMotivation!

Social FM se alătură #TeamMotivation!

Social FM se alătură proiectului Fondul Scaunelor Rulante, în calitate de partener media. Împreună dăm vestea mai departe despre participarea #TeamMotivation la Wizz Air Cluj Napoca Marathon. Conform reprezentanților postului: ”Social FM se alătură acestui proiect deoarece crede în șansa la o viață activă a persoanelor cu dizabilități.”

Pe 14 aprilie, oameni cu și fără scaune rulante la purtător fac echipă și sprijină Fondul Scaunelor Rulante alergând și strângând donații. Proiectul este inițiat de Fundația Motivation România și permite donarea a 1000 de scaune rulante potrivite, în fiecare an, pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Înscrierile online la probele de concurs sunt deschise până pe 31 martie, pe site-ul evenimentului.

În perioada următoare vă ținem la curent în legătură cu membrii echipei #TeamMotivation și cu fondurile pe care reușim să le strângem pentru scaune rulante potrivite. Vă invităm să ne urmăriți și pe paginile Fundatia Motivation România și Social FM.

Social FM este un radio regional pentru Transilvania, lansat în 2015 în Baia Mare. Grila de programe include doar emisiuni proprii, fără retransmisii live de la alte stații nationale. Se poate asculta online pe http://www.socialfm.ro/ și local pe frecvența de 96.9 Mhz.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button