Suntem împreună în această poveste. Nu lăsa pe nimeni în urmă!

Suntem împreună în această poveste. Nu lăsa pe nimeni în urmă!

De Giving Tuesday ajută-ne să nu lăsăm pe nimeni în urmă! Trimite textul ACTIV la 8844 și contribui cu 2 euro lunar la protejarea sănătății persoanelor cu dizabilități motorii în perioada pandemiei.

Cu ocazia GivingTuesday, eveniment ce se desfășoară în perioada 1 – 5 mai și care încurajează generozitatea și solidaritatea ca răspuns la criza provocată de pandemia de coronavirus, ne dorim să avem alături cel puțin 100 de noi prieteni, care să doneze 2 euro lunar prin SMS. Împreună, în fiecare lună, donațiile voastre ajută 10 copii și adulți cu dizabilități motorii să primească seturi cu produse de îngrijire și protecție a sănătății în perioada pandemiei.

În această perioadă, persoanele care folosesc scaune rulante au dificultățide aprovizionarea cu produse de protecție și îngrijire a sănătății, din motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin, riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus, prin utilizarea de echipamente asistive și atingerea lor constantă, sau lipsa resurselor financiare.

DONEAZĂ și tu 2 euro/lună prin SMS cu textul ACTIV la 8844 și ajuți o persoană în scaun rulant să își protejeze sănătatea în perioada pandemiei. Ajută-ne să nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Toți donatorii vor primi câte un bilet electronic la concertul online din 5 mai, de la ora 19.00, susținut de Dan Byron, Lucia, Teodora Morosanu (Rockabella), Osaciuc (Dimitri’s Bats), Doru Pușcașu (om la lună), Catalin Milea. Ca să primești biletul, intră pe pagina evenimentului GivingTuesdayNow la mare: fapte bune, concert & live de pe plajă, scrie că ai donat prin SMS ca să susții proiectul Motivation, iar organizatorii vor răspunde la postarea ta cu biletul de acces.

Call Now Button