#TeamMotivation ia startul la Semimaraton Galați 2021

#TeamMotivation ia startul la Semimaraton Galați 2021

#TeamMotivation participă la Semimaraton Galați 2021, ca să promoveze abilitățile persoanelor cu dizabilități și să strângă fonduri pentru 15 vieți schimbate în bine. Obiectivul nostru este să recondiționăm și donăm 15 scaune rulante potrivite și să redăm libertatea de mișcare pentru tot atâtea persoane cu dizabilități locomotorii. Totodată, cu ocazia participării la eveniment, dăm de veste despre campania #PeBune? și importanța locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități.

Scaunele rulante care vor fi donate în cadrul proiectului vor ajunge la persoane cu dizabilități locomotorii din Galați și Brăila. Prescrierea lor va fi făcută de echipa Motivation din Galați, pe baza nevoilor utilizatorilor și în acord cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății. În procesul de evaluare, echipa Motivation va folosi sistemul inovator BodiTrak, unic în România, care ajută la prescrierea unui echipament de mobilitate potrivit pentru prevenirea escarelor și a altor complicații la care sunt predispuse persoanele utilizatoare de scaune rulante.

Hai să donezi cu Motivation 15 scaune rulante pentru libertate de mișcare #PeBune! Află mai multe despre inițiativă și donează pe pagina proiectului, aici.

Ediția din 2021 a Semimaratonului Galați are loc pe 23 mai și este a patra la care #TeamMotivation ia startul. Și de data aceasta, echipa noastră va include persoane cu și fără scaune rulante la purtător, în spiritul incluziunii. Semimaraton Galați este un eveniment filantropic, cu caracter sportiv și este organizat de Fundația Comunitară Galați. Ediția din acest an a evenimentului va avea loc fără spectatori, în limita a 500 de concurenți înscriși pentru alergarea cu start comun, respectând toate măsurile de siguranță și protecție care se impun având în vedere pandemia Covid-19.

Înscrierile sunt deschise pe site-ul evenimentului pentru cursele:
➡️ Semimaraton (21 km) – start comun și cursă virtuală
➡️ Cros (10.5 km) – start comun și cursă virtuală
➡️ Cursa populară – start comun și cursă virtuală
➡️ Cursa copiilor (doar cursă virtuală)

Participarea #TeamMotivation la eveniment face parte dintr-o inițiativă mai amplă de susținere a Fondului Scaunelor Rulante, programul prin care Fundația Motivation donează anual peste 1000 de scaune rulante potrivite pentru cooii și adulți cu dizabilități locomotorii din România. Află mai multe.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button