#TeamMotivation se pregătește de startul Bikeathon Țara Făgărașului

#TeamMotivation se pregătește de startul Bikeathon Țara Făgărașului

Bikeathon Țara Făgărașului are loc anul acesta pe 18-19 septembrie. #TeamMotivation va participa și, ca de obicei, va reuni persoane cu și fără dizabilități, care vor lua startul în scaune rulante sau pe bicicletă pentru un scop comun – să redea libertatea de mișcare a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Prin participarea la Bikeathon 2021, ne propunem să atragem susținători cu ajutorul cărora să donăm 5 scaune rulante unor persoane cu dizabilități locomotorii din Țara Făgărașului. Un alt obiectiv este să contribuim la creșterea gradului de informare, la nivel de comunitate, cu privire la existența și nevoile copiilor și adulților cu dizabilități, pentru incluziunea acestora și creșterea coeziunii sociale.

Înscrierile la eveniment sunt posibile până pe 3 septembrie 2021, pe site-ul evenimentului, aici. Pentru a alege #TeamMotivation, la înregistrare, selectați proiectul Susține Motivation! Schimbă povestea copiilor și adulților în scaune rulante din Țara Făgărașului!”. Printre traseele propuse se numără și unul dedicat persoanelor utilizatoare de scaune rulante.

Oricine poate susține #TeamMotivation cu o donație făcută pe site, pe pagina proiectului.

Bikeathon Țara Făgărașului este organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului și ajunge la a opta ediție în 2021.

Fundația Motivation România donează anual peste 1000 de scaune rulante de calitate, noi sau recondiționate, unor copii și adulți cu dizabilități locomotorii, pe baza nevoilor identificate de echipele noastre regionale. Fiecare scaun rulant este prescris și donat în acord cu nevoile utilizatorului, astfel încât acesta să redevină activ și independent. Câteva dintre poveștile celor care au primit echipamente de mobilitate potrivite prin programul Fondul Scaunelor Rulante se regăsesc aici.

Call Now Button