Tabăra de recuperare activă de la Băile Felix – vieți schimbate în bine după Maratonul Internațional Cluj!

Tabăra de recuperare activă de la Băile Felix – vieți schimbate în bine după Maratonul Internațional Cluj!

#TeamMotivation a alergat 231 de kilometri la Maratonul Internațional Cluj Napoca, pe 15 aprilie 2018. Scopul celor 27 de alergători cu și fără scaune rulante la purtător a fost acela de a strânge suma necesară pentru participarea a trei utilizatori de scaune rulante la o tabără de recuperare activă.

Donațiile strânse de alergătorii noștri galantomi s-au ridicat la 8.410 lei, iar prietenii noștri de la Deltamed s-au alăturat scopului nostru cu o donație de 2000 de lei. Suma a acoperit costurile participării a trei persoane care folosesc scaune rulante la tabăra de recuperare activă organizată la Băile Felix în perioada 11-15 iunie.

Paul (22 de ani, Turda), Luiza (26 de ani, Cluj-Napoca) și Petru (31 de ani, jud. Bistrita Nasaud) au avut ocazia să afle cum pot gestiona mai bine viața în scaun rulant. Alături de echipa Motivation, au discutat despre prevenirea complicațiilor medicale și drepturile persoanelor cu dizabilități și au exersat tehnici de manevrare a scaunului rulant – depășirea obstacolelor, urcarea și coborârea rampelor, transferul în și din scaunul rulant. În plus, și-au îmbunătățit deprinderile de viață independentă și și-au făcut prieteni noi.

Le mulțumim prietenilor care s-au alăturat cauzei noastre alergând, donând sau dând vestea mai departe!

Mai multe fotografii

Call Now Button