Vieți schimbate în bine prin participarea #TeamMotivation la Maratonul București!

Vieți schimbate în bine prin participarea #TeamMotivation la Maratonul București!

Peste 75 de persoane cu și fără scaune rulante la purtător au luat startul în #TeamMotivation la ediția din octombrie 2017 a Maratonului Internațional București. Purtând tricouri inscripționate cu mesajul ”Învinge izolarea, învârte la roți”, energici și motivați, alergătorii noștri au dus la final curse de 3, 10, 21 și 42 de km. Ținta lor a fost aceea de a le reda libertatea de mișcare unor utilizatori noi de scaune rulante, prin participarea la stagiile de recuperare activă Motivation.

Alergătorii-galantomi au strâns 38.566 de lei pe platforma Galantom pentru proiectul Recuperare activă și viață independentă pentru persoanele în scaun rulant. Suma a acoperit costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagiile de recuperare activă derulate la Buda, jud, Ilfov. Stagiile au avut durata de două săptămâni și s-au desfășurat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018.

Marius este unul dintre cei cărora viața li s-a schimbat în bine prin participarea la stagiul de recuperare activă din luna aprilie. Are 29 de ani și în 2016 a avut un accident prin cădere de la înălțime care l-a adus în situația de a folosi un scaun rulant. Iată concluziile lui despre programul la care a luat parte:

Ajungând aici, am plecat cu niște idei WOW! 

Afli lucruri pe care nu le știi, poți face lucruri pe care altfel nu le poți face fără un ajutor, fără să te-nvețe cineva: coborât trepte, urcat rampe, mâncat și spălat singur, pat aranjat singur…

Cu tot ce am învățat aici, mă pot descurca singur!
Mai mult 

Mai multe informații despre progresul participanților la programul de recuperare activă

Stagiul de recuperare activă din 19-29 septembrie 2017

Stagiul de recuperare activă din 16-27 aprilie 2018

Stagiul de recuperare activă din 14-25 mai 2018

Stagiul de recuperare activă din 11-22 iunie 2018

Call Now Button