Webinar gratuit pentru specialiști:  BodiTrak – sistemul inovator pentru prevenirea escarelor și a deformărilor posturale

Webinar gratuit pentru specialiști:  BodiTrak – sistemul inovator pentru prevenirea escarelor și a deformărilor posturale

Fundația Motivation România anunță organizarea unui webinar pe tema BodiTrak – sistemul inovator pentru prevenirea escarelor și a deformărilor posturale, în cazul persoanelor cu mobilitate redusă.

BodiTrak este un sistem care funcționează pe bază de senzori și un soft, care permit înregistrearea valorilor legate de presiunea exercitată în poziția așezat. Pe baza rezultatelor testării cu BodiTrak, specialiștii pot face recomandări pentru prevenirea escarelor, corectarea posturii și utilizarea unui echipament de mobilitate adecvat.

Webinar-ul se adresează practicienilor din domeniul fizioterapiei, studenților la specializarea kinetoterapie și este susținut de fizioterapeuți cu experiență de peste 10 ani în furnizare de servicii de mobilitate pentru persoanele cu afectări locomotorii.

Webinar-ul va avea loc joi, 7 aprilie, începând cu ora 14.00, iar participarea este gratuită. Durata estimată a webinar-ului este de 2 ore. Sesiunea nu va fi înregistrată.

Înscrierile sunt deschise până luni, 4 aprilie, urmând link-ul https://forms.office.com/r/SYk9rFmmRK, iar limita de locuri este de 100 de participanți.

 

Call Now Button