#SCHIMBĂPOVESTEA!

An de an, sute de copii și adulți își pierd mobilitatea în accidente auto, de înot, prin căderi de la înălţime sau din cauza unor afecţiuni medicale și au nevoie de un scaun rulant sau de alt echipament de mobilitate pentru a se deplasa.

Prin Fondul Scaunelor Rulante, peste 1.000 de copii și adulți cu dizabilități își redobândesc mobilitatea, an de an. Motivation aduce echipamente de mobilitate în țară, le recondiționează, le adaptează, și le donează celor care au nevoie de ele pentru a se deplasa, oferind și instruire pentru viață independentă utilizatorilor.

Un echipament de mobilitate nou poate costa peste 10.000 de lei, sumă greu de acoperit de majoritatea persoanelor cu dizabilități din România, iar serviciile publice de sănătate nu ajută persoana cu dizabilități să reînvețe să trăiască independent în scaun rulant.

FII ALĂTURI DE MINE!

Ești parte din „satul” care îi crește pe cei 25 de tineri cu dizabilități intelectuale medii și severe care au venit în familia Motivation acum peste 17 ani.

Tinerii locuiesc în trei case Motivation și 36 de oameni le sunt dedicați, zi de zi: personal de îngrijire în case și personal specializat în diferite tipuri de terapii în centrul de zi.

Activitățile la care participă îi ajută să se descopere și să își îmbunătățească abilitățile de relaționare, precum și deprinderile de viață semi-independentă.

Împreună, lucrăm în atelierul de terapie ocupațională, sala de kinetoterapie și camera de stimulare multisenzorială, învățăm culorile, ne jucăm, facem sport.

Donația se traduce în scaune donate persoanelor cu dizabilități pentru un plus de mobilitate, viață independentă dobândită la sesiunile de instruire, cu ajutorul instructorilor Motivation în scaun rulant, sau zile de viață fericite în familia Motivation pentru cei 25 de tineri care trăiesc în casele noastre. Toate acestea sunt posibile doar datorită susținerii pe care o primim de la donatori, sponsori și galantomi Motivation.

Donează ca să facem bine în continuare, an de an.

*Toate câmpurile sunt obligatorii

Cum poate ajuta donația ta:


35 lei – pot asigura hrana zilnică pentru un tânăr din casele Motivation.


50 lei – pot livra echipamentul de mobilitate la persoana care are nevoie de el, sau pot oferi materiale educative sau terapie recuperatorie unui tânăr din casele noastre.


100 lei – pot adapta un echipament de mobilitate la nevoile utilizatorului, sau pot asigura medicamentele lunare pentru unul dintre tinerii noștri.


200 lei – pot aduce în România un echipament de mobilitate, sau pot asigura nevoile lunare de igienă pentru un tânăr din familia Motivation.


500 lei – pot dărui mobilitatea unei persoane cu dizabilitate locomotorie.

Altă sumă – orice donație care ne susține programele este la fel de valoroasă pentru noi. Îți mulțumim!

Donaţiile primite prin intermediul siteului motivation.ro se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi. Plăţile sunt securizate, conform protocoalelor internaţionale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăţi. Termenii şi condiţiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăţilor se regăsesc pe respectivul site.

Când o donaţie este făcută pe pagina www.motivation.ro, aceasta generează o tranzacţie pe cardul dumneavoastră care este finală şi nedisputabilă, în afară situaţiei în care este demonstrată folosirea fără acord a unei cărţi de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosită fără autorizare cartea dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă aceasta a fost furată sau pierdută, trebuie să notificaţi banca dumneavoastră emitentă şi să urmaţi procedura acesteia pentru situația respectivă.

Call Now Button