Campanie maraton “Independent dincolo de limite”

 

Pe data de 25 septembrie 2012, Fundația Motivation România și RO Club Maraton au lansat campania maraton Independent dincolo de limite. Împreună vom încerca să strângem 10.000 de euro pentru copiii și tinerii din cadrul programului nostru Impact. Aceasta este suma necesară pentru organizarea, anul viitor, a două tabere de deprindere și dezvoltare a abilităţilor de viaţă semi-independentă – acțiuni de socializare și învățare absolut necesare pentru a-i ajuta să depășească dificultățile de integrare socială și relaționare, să câștige încredere în cei din jur și în propria persoană.

Campania de strângere de fonduri este susținută de colegul nostru Filip Ghiorghi, coordonatorul echipei de instruire pentru Viață Independentă și Distribuție de Scaune Rulante în cadrul Fundației Motivation România, el însuși fiind utilizator activ de fotoliu rulant, un grup de maratoniști cu experiență și sportivi cu dizabilităţi locomotorii din echipa Motivation. Ei vor participa la Maratonul Internațional București de pe 7 octombrie 2012 cu un singur gând – să strângă fondurile de care avem nevoie pentru a îndeplini visul copiilor noștri.

În filmul pe care vă invităm să îl vizionați, Ionuț și Ancuța vorbesc despre lucrurile simple care i-ar face fericiți.
Vorbește-le prietenilor tăi despre copiii și tinerii de la Motivation și invită-i să ți se alăture. Poți susține cauza campaniei Independent dincolo de limite în calitate de partener sau donator accesând paginahttp://42pentruosansa.ro/2012/.

 

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button