27 de vieți schimbate în bine, în luna iunie, prin SMS cu textul ACTIV, la 8844!

27 de vieți schimbate în bine, în luna iunie, prin SMS cu textul ACTIV, la 8844!

27 de copii și adulți care folosesc scaune rulante au primit seturi cu produse care îi ajută să-și îngrijească sănătatea și să rămână activi. Inițiativa aparține Fundației Motivation România și este posibilă cu sprijinul persoanelor care au donat 2 euro lunar, prin SMS cu textul ACTIV la 8844.  

Costurile de achiziționare a produselor au fost acoperite din fondurile strânse prin campana de donații prin SMS implementată de Motivation. Seturile de produse includ măști de protecție reutilizabile, mănuși de unică folosință, dezinfectant pentru mâini, șervețele dezinfectante pentru suprafețe, săpun lichid și creme de protecție a pielii. Transportul coletelor în București-Ilfov a fost asigurat prin serviciul Neo.Delivery dezvoltat de Neobility, iar în alte 16 județe din țară a fost susținut cu ajutorul partenerilor de la FAN Courier.

Sub deviza #NuLăsămPeNimeniÎnUrmă, inițiativa vine în sprijinul persoanelor care folosesc scaune rulante și care, atât în perioada stării de urgență, cât și pe perioada stării de alertă, întâmpină dificultăți de aprovizionare cu produse de protecție și îngrijire a sănătății, din motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin, riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus, prin utilizarea de echipamente asistive și atingerea lor constantă, sau lipsa resurselor financiare.

Campania de donații prin SMS cu textul ACTIV la 8844 a fost lansată de Fundația Motivation România în septembrie 2019 pentru a reda mobilitatea persoanelor cu dizabilități locomotorii, prin scaune rulante potrivite. În perioada mai-octombrie 2020, în contextul pandemiei, donațiile de 2 euro lunar/ SMS sunt redirecționate către procurarea și expedierea de produse de îngrijire a sănătății pentru persoane utilizatoare de scaune rulante identificate de echipele regionale Motivation.

Oricine poate să devină donator și să schimbe în bine viața persoanelor cu dizabilități locomotorii, prin trimiterea unui SMS cu textul ACTIV la 8844, având valoarea de 2 euro/lună. Mai multe informații despre campanie sunt disponibile pe site, urmând link-ul https://motivation.ro/campanie-activ/

Suntem împreună în această poveste. Nu lăsa pe nimeni în urmă!

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button