Prietenii de la Neobility s-au alăturat Motivation pentru a schimba vieți în bine!

Prietenii de la Neobility s-au alăturat Motivation pentru a schimba vieți în bine!

Patru seturi cu produse de îngrijire a sănătății au fost livrate cu succes la tot atâtea persoane cu dizabilități locomotorii din București și județul Ilfov, cu sprijinul prietenilor de la Neobility, care au asigurat transportul coletelor. Serviciul de livrări Neo.Delivery a fost lansat de start-up-ul Neobility pentru a veni în întâmpinarea afacerilor locale afectate de pandemia COVID-19.

În total, 27 de persoane din toată țara, care folosesc scaune rulante, au primit seturi de îngrijire a sănătății, pregătite de Fundația Motivation România. Fondurile pentru achiziționarea produselor provin din donațiile celor care au trimis SMS cu textul ACTIV la 8844. Seturile de îngrijire a sănătății conțin măști de protecție reutilizabile, dezinfectant pentru mâini, șervețele dezinfectante pentru suprafețe, creme de protecție a pielii, săpun lichid și mănuși. Aceste produse le sunt utile persoanelor cu dizabilități, afectate de pandemie, pentru protejarea sănătății și menținerea unui stil de viață activ.

Campania de donații prin SMS cu textul ACTIV la 8844 a fost lansată de Fundația Motivation România în septembrie 2019 pentru a reda mobilitatea persoanelor cu dizabilități locomotorii, prin scaune rulante potrivite. În perioada mai-octombrie 2020, în contextul pandemiei, donațiile de 2 euro lunar/ SMS sunt redirecționate către procurarea și expedierea de produse de îngrijire a sănătății pentru persoane utilizatoare de scaune rulante identificate de echipele regionale Motivation. Mai multe informații despre campanie, aici.

Call Now Button