Despre incluziune, la Liceul Teoretic „Ion Barbu”, din București

Despre incluziune, la Liceul Teoretic „Ion Barbu”, din București

Pe 9 noiembrie, am avut plăcerea să îi cunoaștem pe elevii clasei a VIa de la Liceul Teoretic „Ion Barbu”, din București, pentru care am organizat un seminar pe teme de incluziune.
Tinerii au fost impresionați de povestea lui Ianis și de motivația care l-a determinat să meargă în continuare la școală și să își urmeze una dintre pasiuni – baschetul, au aflat despre importanța prevenției privind plonjonul și au ascultat cu interes povestea colegului nostru, Ciprian Lupu – Driven by Pasion, primul pilot auto utilizator de scaun rulant din România.
Evenimentul s-a încheiat cu o probă printre jaloane derulată în curtea școlii, în cadrul căreia copiii au încercat să manevreze în siguranță scaunul rulant.
Mulțumim pentru această oportunitate doamnei profesoare Manuela Iliuță pentru sprijinul în organizarea acestui eveniment.

Prin proiectul Advocacy pentru accesul în comunitate al utilizatorilor de scaun rulant ne propunem să sprijinim persoanele cu dizabilități în promovarea drepturilor și abilităților acestora. Astfel, creăm premisele creșterii gradului de incluziune, la nivel de comunitate. Proiectul a fost implementat de Fundația Motivation România în parteneriat cu Asociația Segoia, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button