În luna august, 28 de persoane cu dizabilități locomotorii primesc produse de îngrijire a sănătății

În luna august, 28 de persoane cu dizabilități locomotorii primesc produse de îngrijire a sănătății

 

28 de copii și adulți utilizatori de scaune rulante din țară, beneficiari ai Fundației Motivation România, au primit seturi cu produse pentru menținerea și îngrijirea sănătății. Realizarea este posibilă datorită persoanelor care donează  prin SMS cu textul ACTIV la 8844. Cele 28 de persoane au fost identificate cu sprijinul echipelor regionale Motivation, pe baza diagnosticului de leziune medulară și a accesului dificil la resurse, din diferite motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin, riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus sau situație financiară precară.

Pachetele cu produsele de îngrijire includ măști de protecție reutilizabile, mănuși de unică folosință, dezinfectant pentru mâini, șervețele dezinfectante pentru suprafețe, săpun lichid și creme de protecție a pielii. Transportul coletelor în cele 18 județe din țară a fost asigurat de firma de curierat FAN Courier.

În perioada mai – octombrie 2020, donațiile prin SMS cu textul ACTIV la 8844 sunt folosite pentru a sprijini persoanele care folosesc scaune rulante să își protejeze sănătatea, în contextul pandemiei de coronavirus.

Oricine poate să devină donator și să schimbe în bine viața persoanelor cu dizabilități locomotorii, prin trimiterea unui SMS cu textul ACTIV la 8844, având valoarea de 2 euro/lună. Mai multe informații despre campanie sunt disponibile pe site, urmând link-ul https://motivation.ro/campanie-activ/

Suntem împreună în această poveste. Nu lăsa pe nimeni în urmă!

Call Now Button