268 de persoane își vor proteja sănătatea datorită donației IKEA România pentru Fundația Motivation România

268 de persoane își vor proteja sănătatea datorită donației IKEA România pentru Fundația Motivation România

Partenerii de la IKEA România vin în sprijinul persoanelor cu dizabilități, beneficiare ale programelor Motivation, și al echipelor noastre regionale, printr-o donație de 15 000 măști și 3 900 botoși de unică folosință – produse de protecție împotriva coronavirusului.
Cu ajutorul acestora, 268 de persoane își vor proteja sănătatea. Produsele vor fi distribuite către tinerii cu dizabilități și personalul de îngrijire din programul Impact, colegii din echipele regionale Motivation și utilizatorii de scaune rulante care primesc echipamente de mobilitate sub formă de donație, prin Fondul Scaunelor Rulante, începând cu luna septembrie.

În perioada pandemiei, persoanele cu dizabilități întâmpină dificultăți legate de aprovizionarea cu produse de protecție a sănătății, din motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin, riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus, prin utilizarea de echipamente asistive și atingerea lor constantă, sau lipsa resurselor financiare. În perioada mai-octombrie 2020, Motivation vine în sprijinul persoanelor utilizatoare de scaune rulante și prin redirecționarea donațiilor prin SMS cu textul ACTIV la 8844 către seturi cu produse de îngrijire a sănătății. 55 de astfel de seturi au fost expediate în iunie și august spre copii și adulți cu leziuni medulare sau afectări funcționale similare.

Susține și tu programele Fundației Motivation dedicate persoanelor cu dizabilități printr-o donație în bani sau produse, pentru ca împreună să #SchimbămVieți în bine! https://motivation.ro/sustine-motivation/

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button