Motivation la Transilvania Rally 2019, Cluj Napoca

Motivation la Transilvania Rally 2019, Cluj Napoca

În perioada 26-28 septembrie, colegii de la echipa Motivation din Cluj ne reprezintă la cea mai importantă competiție de motorsport din România, Transilvania Rally 2019, şi în acest an etapă internaţională Tour European Rally. Organizatorii raliului cu sediul central în Cluj-Napoca au pregătit 10 probe speciale, cu o lungime totală de aproape 150 de km, dar şi o „Super Specială” în inima orașului. Pe lângă obişnuitele probe de concurs vor fi şi o mulţime de surprize pentru spectatori, de la programe distractive pentru copii la Rally Kids şi până la experienţe culinare unice la Food Track Rally şi Cooking Show.

Fundația Motivation România este partener la acest eveniment, la care participă şi colegul nostru Ciprian Lupu, singurul pilot de curse cu dizabilități din România.

Dacă sunteți în Cluj-Napoca în 26, 27 sau 28 septembrie, vă așteptăm cu surprize și noutăți la standul Motivation care va fi amplasat pe esplanada dintre stadionul Cluj Arena şi Sala Polivalentă. Aici vom prezenta campania #PeBune? – o campanie de conștientizare privind eliberarea locurilor de parcare pentru persoanelor cu dizabilități, precum și campania de donații prin SMS – prin trimiterea cuvântului ACTIV la 8844, persoanele fizice donează recurent 2 euro/lună pentru proiectul Fondul Scaunelor Rulante. Împreună, redăm mobilitatea persoanelor cu dizabilități, cu ajutorul scaunelor rulante adaptate nevoilor lor!

Pentru a ne găsi mai ușor la eveniment, urmăriți noutățile pe www.facebook.com/FundatiaMotivationRomania.

Eveniment organizat de CS Motorhome Napoca Rally Team. Mai multe detalii despre programul Transilvania Rally 2019 aici.

Call Now Button