Parteneriat cu ALTSO, pentru libertate de mișcare

Parteneriat cu ALTSO, pentru libertate de mișcare

Peste 100 de copii și tineri cu dizabilități vor primi echipamente de mobilitate potrivite pentru nevoile lor și, odată cu ele, libertate de mișcare. A Leg to Stand On (ALTSO) este noul partener al Fundației Motivation România și donatorul echipamentelor de mobilitate care vor schimba vieți în bine.

Începând din această lună, Motivation va dona peste 100 de scaune rulante active și de poziționare pentru copii și tineri cu dizabilități din toată țara, în cadrul parteneriatului cu ALTSO. Proiectul li se adresează persoanelor cu vârsta de până la 21 de ani.  Echipamentele de mobilitate vor fi asamblate și pregătite pentru livrare în atelierul Motivation. Ele vor fi donate în baza evaluărilor individuale făcute de specialiștii Motivation din toată țara, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. Aceștia au participat la o sesiune de instruire, în cadrul căreia au fost prezentate caracteristicile și reglajele scaunelor rulante disponibile în cadrul proiectului.

Ne dorim să aducem alături de noi cât mai mulți parteneri, ca să oferim împreună soluții de mobilitate pentru persoanele cu dizabilități din România. Cu ajutorul ALTSO, venim în sprijinul copiilor și al tinerilor cu vârsta de până în 21 de ani. Nevoile copiilor și tinerilor se schimbă constant, pentru că ei sunt în creștere, de aceea e important să venim în întâmpinarea acestora cu echipamente de mobilitate potrivite abilităților, dimensiunilor și nevoilor lor. Suntem recunoscători pentru acest parteneriat, care ne permite să continuăm misiunea Motivation. Erika Garnier, Coordonator servicii pentru persoane cu dizabilități

 

 

Call Now Button