Peste 40 de voluntari înscriși la Maratonul Raiffeisen Bank București aleargă pentru proiectele Fundației Motivation România

Fundația Motivation este prezentă la Maratonul Raiffeisen Bank București ce va avea loc în perioada 14 – 15 octombrie. Din #TeamMotivation fac parte peste 40 de voluntari care au ales să alerge la maraton pentru unul dintre proiectele Fundației – Recuperare activă și viață independentă pentru persoanele în scaun rulant  și Fii alături de mine – proiect dedicat celor 27 de tineri cu dizabilități intelectuale dezinstitutionalizați, care trăiesc acum în casele de tip familial ale Fundației Motivation.

Din echipa #TeamMotivation fac parte și utilizatori de scaune rulante. Echipa Motivation – Roțile Schimbării include utilizatori activi de scaune rulante, care, în prezent, sunt instructori de viață independentă, sportivi utilizatori de scaune rulante, tehnicieni de scaune rulante, coordonatori de proiecte. Aceștia au fost mai întâi beneficiari ai programelor de recuperare activă ale Fundației Motivation, apoi voluntari și acum joacă roluri-cheie în activitatea Fundației.

Motivația lor de a se alătura maratonului și de a alerga la una din cursele din concurs, respectiv 3 km, 10 km, 21 km și 42 km, este de a da șansa și altor utilizatori de scaune rulante să învețe ce au învățat și ei, să găsească drumul spre o viață independentă, să aibă locuri de muncă, să întemeieze familii, să facă sport și să fie activi în comunitățile lor.

Dacă doriți să deveniți voluntar și să participați la maraton pentru a susține Fundația Motivation România, ne puteți scrie un e-mail pe adresa comunicare@motivation.ro.

Dacă doriți să-i susțineți pe oricare din alergători, o puteți face printr-o donație oricât de mică. Toți banii sunt direcționați apoi către cauza socială aleasă de voluntari.

Call Now Button