Punem în mișcare roțile schimbării alături de BBraun!

Punem în mișcare roțile schimbării alături de BBraun!

B. Braun Medical se alătură Fundației Motivation România în misiunea de a reda libertatea de mișcare persoanelor care folosesc scaune rulante. 25 de echipamente de mobilitate recondiționate în atelierul Motivation vor ajunge la 25 de persoane cu dizabilități locomotorii în anul 2020 și vor schimba tot atâtea vieți în bine, ca urmare a sponsorizării oferite de B. Braun Medical.

Inițiativa face parte din proiectul Fondul Scaunelor Rulante derulat de Fundația Motivation România. Acesta își propune donarea a 1000 de scaune rulante potrivite anual, cu sprijinul donatorilor individuali și al companiilor partenere. Costurile pentru transportul și recondiționarea unui scaun rulant se ridică la 100 de euro.

Echipamentele de mobilitate sunt puse la dispoziția Fundației Motivation România de parteneri internaționali și au nevoie să fie recondiționate înainte de a ajunge la utilizatorii din România. Scaunele rulante sunt furnizate în baza unei evaluări individuale făcute de specialiștii Motivation, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru libertatea de mișcare a persoanelor cu dizabilități locomotorii și reprezintă prima etapă în parcursul spre o viață activă și independentă. Echipamentul trebuie să corespundă dimensiunilor și nevoilor utilizatorului și să fie potrivit pentru mediul în care urmează să fie folosit.

B. Braun protejează și îmbunătățește starea de sănătate a tuturor pacienților, printr-un dialog permanent cu aceștia. Le înțelege provocările zilnice și este atent la nevoile lor pentru a gasi cele mai bune soluții care să le ușureze viața. Acest parteneriat activ a dus în timp la elaborarea a peste 5000 de produse din 18 arii terapeutice. B. Braun este gata în orice moment să împartă expertiza sa cu oricine are nevoie de soluții terapeutice eficiente, sigure și viabile.

B. Braun Medical Romania te ajută să îți regăsești drumul.
Un diagnostic, o situație complexă și serioasă de viață schimbă prioritățile. Fie ca ești pacient, rudă sau prieten, lumea pare dintr-o dată alta.
Încercăm să înțelegem aceste situații și si oferim opțiuni prin care viața persoanelor cu dizabilități să fie cât mai ușoară posibil. Este primul pas. Acela de a susține cu responsabilitate o viață activă și sănătoasă în scaun rulant!
După acest pas, vom oferi experiența noastră și informațiile de care dispunem pentru a găsi produsele și terapiile prin care sperăm să oferim șansa unui drum activ și firesc mai departe.

 

Call Now Button