Sprijin pentru copii și adulți refugiați din Ucraina

Sprijin pentru copii și adulți refugiați din Ucraina

Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

În perioada iunie-august 2022, Fundația Motivation a derulat proiectul „Sprijin pentru copii și adulți refugiați din Ucraina” cu ajutorul partenerilor de la Fundația ERIKS Development Partner, din Suedia.

Pe toată perioada proiectului, 140 de persoane refugiate din Ucraina au primit sprijin financiar și vouchere sociale care să le ajute să traiască demn și să-și asigure nevoile neacoperite sau acoperite parțial de alte forme de sprijin guvernamental sau neguvernamental din România.

Totodată, ne-am bucurat să fim alături de aceștia prin consiliere cu privire la accesarea drepturilor, orientare către diferite forme de sprijin din comunitățile în care trăiesc și sprijin pentru angajare. Ne bucurăm să știm că sunt copii, beneficiari ai proiectului, care au început școala sau grădinița și sunt integrați în clase cu predare în limba română iar unii dintre adulți s-au angajat cu contract de muncă.

Le suntem recunoscători partenerilor de la Fundația ERIKS Development și le mulțumim, în numele tuturor copiilor și adulților refugiați din Ucraina pe care i-am ajutat împreună!

Call Now Button