#TeamMotivation pe podium la cursele Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2017

#TeamMotivation pe podium la cursele Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2017

6 dintre cei 15 membri ai echipei Motivation – Roțile Schimbării au ocupat podiumul la cursele de 3 km, 10 km și 21 de km, în cadrul maratonului Raiffeisen Bank din București. Evenimentul a avut loc în zilele de 14 și 15 octombrie și a adunat aproape 17.000 de alergători (adulți și copii).

Sâmbătă, 14 octombrie, a avut loc cursa populară de 3 km, iar pe podium, din partea #TeamMotivation au fost Stelică Mătreață (locul I) și Mihai Cană (locul III).

Duminică au avut loc cursele de 10 km și 21 de km, care au avut startul la aceeași oră. Tudor Dîrvăreanu a ocupat locul I la cursa de 10 km, urmat de Cătălin Petroșanu – locul II și Zoltan Kiss – locul III. La cursa de 21 de km, Ancuța Popa a ocupat locul I. Cu toții au alergat la cursele maratonului în scaune rulante pentru proiectul ”Recuperare activă și viață independentă pentru utilizatorii de scaun rulant”.

La categoria femei, la cursa de 10 km, primul loc a fost ocupat de Ilinca Maria Tempeanu, voluntar în #TeamMotivation, care a obținut timpul de 41min 24sec.

#TeamMotivation a fost formată din 75 de alergători, dintre care 15 în scaun rulant. În total, aceștia au alergat la cursele din cadrul maratonului 542,8 km. Cauzele susținute de #TeamMotivation prin participarea la Maratonul București și campania de fundraising derulată pe platforma Galantom.ro au fost recuperare activă și viață independentă pentru utilizatorii de scaune rulante și programul Impact pentru tinerii cu dizabilități din familia Motivation.

Mai multe fotografii:
Cursa populară, 3 km
Cursele de 10 km, 21 de km, 42 de km și ștafetă

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button