#TeamMotivation schimbă 15 vieți în bine, după participarea la Semimaraton Galați 2021

#TeamMotivation schimbă 15 vieți în bine, după participarea la Semimaraton Galați 2021

Primul eveniment sportiv cu start comun la care a luat parte #TeamMotivation, după pauza impusă de pandemie, a fost Semimaraton Galați 2021! Cu această ocazie, 113 alergători, persoane cu și fără scaune rulante la purtător, s-au alăturat Motivation ca să redea libertatea de mișcare a persoanelor cu dizabilități locomotorii, alături de noi. Grație lor și donatorilor care au susținut cauza noastră, ambasadorilor #TeamMotivation și tuturor celor care au dat vestea mai departe, am strâns fondurile necesare ca să donăm 15 scaune rulante potrivite pentru tot atâtea persoane din Galați și Brăila. #TeamMotivation va promova în continuare abilitățile și drepturile utilizatorilor de scaune rulante, pentru incluziunea acestora și creșterea coeziunii sociale.

Echipamentele de mobilitate vor fi donate de echipa regională Motivation din Galați, ca urmare a evaluărilor funcționale făcute de colegii noștri și a unor anchete sociale. Scaunele rulante vor fi prescrise în acord cu nevoile și abilitățile utilizatorilor, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Semimaraton Galați 2021 a avut loc pe 6 iunie și a fost organizat de Fundația Comunitară Galați. Mai multe fotografii de la eveniment pot fi văzute aici.

Participarea #TeamMotivation la eveniment face parte dintr-o inițiativă mai amplă de susținere a Fondului Scaunelor Rulante, programul prin care Fundația Motivation donează anual peste 1000 de scaune rulante potrivite pentru cooii și adulți cu dizabilități locomotorii din România. Află mai multe.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button