#TeamMotivation se pregătește de startul Bucharest Marathon!

#TeamMotivation se pregătește de startul Bucharest Marathon!

#TeamMotivation se pregătește de startul Maratonului Internațional București. Ediția de anul acesta va avea loc pe 8-9 octomrbie. Ca de fiecare dată, echipa noastră reunește persoane fără dizabilități și utilizatori de scaune rulante, motivate de dorința de a promova viața activă și de a susține programele Motivation.

Obiectivul #TeamMotivation pentru Maratonul București 2022 este să strângă fonduri pentru ca Fundația Motivation să doneze scaune rulante potrivite și să ofere libertate de mișcare pentru copii și adulți cu dizabilități din toată țara.

Fii alături de #TeamMotivation!

  • Donează pentru alergătorii galantomi!

Orice donație ne duce mai aproape de obiectivul nostru, așa că te încurajăm să donezi în contul unuia dintre alergătorii-galantomi, sigur și rapid, urmând link-ul acesta: https://bit.ly/GalantOm_MaratonBucuresti2022.

  • Vizitează-ne la cortul din Piața Constituției!

Pe 8 și 9 octombrie, te așteptăm să îți povestim mai multe despre #TeamMotivation și despre proiectele pe care Fundația Motivation le derulează pentru persoanele cu dizabilități. Ne recunoști după tricourile portocalii și după cortul marcat cu însemnele #TeamMotivation și cu îndemnul: schimbă povestea!

  • Fă-ți profil de GalantOm și strânge fonduri, alături de noi!

Poți să fii chiar tu unul dintre Galantomi și să își faci un profil de strângere de fonduri. Ai nevoie doar de o fotografie, de o scurtă descriere a motivației tale și de energie ca să îți mobilizezi prietenii să susțină cauza noastră. Dacă te-ai hotărât, dă-ne un semn pe comunicare@motivation.ro.

***
Participarea #TeamMotivation la Maratonul București, face parte dintr-o inițiativă mai amplă de strângere de donații pentru echipamente de mobilitate potrivite, prin Fondul Scaunelor Rulante. Fundația Motivation România donează anual peste 1000 de scaune rulante de calitate, noi sau recondiționate, unor copii și adulți cu dizabilități locomotorii, pe baza nevoilor identificate de echipele noastre regionale. Fiecare echipament este prescris și donat în acord cu nevoile utilizatorului, astfel încât acesta să redevină activ și independent. Câteva dintre poveștile celor care au primit echipamente de mobilitate potrivite prin Fondul Scaunelor Rulante se regăsesc aici.

 

Prin proiectul Advocacy pentru accesul în comunitate al utilizatorilor de scaun rulant ne propunem să sprijinim persoanele cu dizabilități în promovarea drepturilor și abilităților acestora. Astfel, creăm premisele creșterii gradului de incluziune, la nivel de comunitate. Proiectul este implementat de Fundația Motivation România în parteneriat cu Asociația Segoia, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Call Now Button