Vieți schimbate în bine: Irina

Vieți schimbate în bine: Irina

Irina este noua noastră prietenă, în vârstă de 1 an și 3 luni. Colegii de la echipa Motivation din Prahova i-au oferit recent un scaun rulant de tip Panthera Micro, care i se potrivește și pe care-l poate folosi cu ușurință.

Scaunul rulant a fost recomandat în urma unei evaluări făcute de colegii noștri. E foarte important ca scaunul rulant să se potrivească pentru dimensiunea, abilitățile și nevoile utilizatorului, pentru a fi sigur și a preveni apariția complicațiilor medicale. Este și cazul Irinucăi. Scaunul rulant pe care l-a primit este unul potrivit pentru dimensiunile ei și acest lucru o ajută să ajungă la inelele de antrenare și să pună ea însăși în mișcare echipamentul. În plus, îi oferă sprijin postural și previne apariția defomărilor posturale, care riscau să apară dacă scaunul rulant era prea mare. Pe măsură ce nevoile ei se vor schimba, ne vom asigura că și scaunul rulant pe care-l folosește va fi schimbat, pentru a fi potrivit.

Parinții ei sunt foarte recunoscători pentru scaunul rulant și pentru libertatea de mișcare pe care i-o oferă fetiței. Acum, Irinuca poate să se deplaseze independent, să se joace și să exploreze. Fratele ei mai mare îi este ghid în această călătorie – el o încurajează și o învață să manevreze scaunul rulant. Așa că, Irinuca abia așteaptă sa se joace în curte și pe stradă, vara viitoare.

📲 Susține Fondul Scaunelor Rulante și schimbă în bine povestea unei persoane cu dizabilități locomotorii. Donează 2 euro lunar, prin SMS cu textul ACTIV la 8844, pentru scaune rulante potrivite și libertate de mișcare. Donațiile sunt folosite pentru recondiționarea și transportul scaunelor rulante, donate de Fundatia Motivation Romania pentru persoane cu dizabilități locomotorii din toată țara. Află mai multe.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button