23 de vieți schimbate în bine cu ajutorul prietenilor de la Vegis

23 de vieți schimbate în bine cu ajutorul prietenilor de la Vegis

Vegis s-a alăturat misiunii Motivation de a schimba vieți în bine, prin programul Liberi în mișcare. Derulat în perioada septembrie-noiembrie 2019, programul le-a dat posibilitatea clienților Vegis să doneze sume începând cu 3 lei pentru Fondul Scaunelor Rulante, la plasarea comenzilor online.

Sumele donate au fost direcționate integral spre Fundația Motivation România și asigură recondiționarea și transportul a 23 de scaune rulante potrivite pentru persoane cu dizabilități locomotorii.  Cele 23 de scaune rulante vor fi donate în 2020, pe baza nevoilor identificate ca urmare a evaluărilor făcute de echipele regionale Motivation.

Proiectul Fondul Scaunelor Rulante permite donarea în fiecare an a peste 1.000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilități locomotorii din întreaga țară. Un scaun rulant potrivit înseamnă o șansă la libertate de mișcare și o viață activă pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Fiecare 100 de euro din Fondul Scaunelor Rulante ne ajută să schimbăm o viață în bine!

Fundația Motivation România le mulțumește partenerilor de la Vegis, precum și tuturor celor care donează și dau vestea mai departe ca să susțină programul Fondul Scaunelor Rulante. Împreună schimbăm în bine viața persoanelor cu dizabilități locomotorii.

 

Despre vegis.ro

Vegis este liderul de piață în comercializarea produselor organice și naturale din România. Misiunea Vegis este să sprijine oamenii în menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea produselor bio, naturale și suplimente nutritive livrate rapid atât în România, cât și în Uniunea Europeană. Prin acțiuni de educare și informări cu privire la noutățile din domeniu, Vegis susține o alimentație din surse sustenabile, etice atât față de oameni, cât și față de mediu și animale.

Call Now Button