Bursa locurilor de muncă – Drobeta Turnu Severin, 30 ianuarie

28 ianuarie 2015

Fundația Motivation România, în colaborare cu AJOFM Mehedinți organizează, în data de 30 ianuarie 2015, Bursa Locurilor de Muncă, eveniment ce se va desfășura în Drobeta – Turnu Severin, în incinta Hotelului Continental (fostul Hotel Parc), între orele 10:00 – 14:00.

La Bursa Locurilor de Muncă din Drobeta – Turnu Severin vor participa un număr de 15 companii din sectoare economice diferite, care vor oferi locuri de muncă pentru persoane cu grade diferite de calificare și experiență. Astfel, companiile vor pune la dispoziția celor interesați posturi precum: agenți pază și protecție, șoferi, muncitori, confecționeri îmbrăcăminte, bucătari, barman-ospătar, manipulant marfă, agent asigurare, manager relații clienți, lucrător în comerț, frizer, recepționer etc.

Organizatorii Bursei își propun să faciliteze astfel contactul dintre companiile angajatoare și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, șomeri, șomeri de lungă durată sau persoane care au părăsit timpuriu școala.

Participanții la eveniment beneficiază de servicii de suport pentru angajare și integrare pe piața muncii oferite în cadrul proiectului PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud-Muntenia, implementat de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi, Goals CIC UK, Special Olympics din România, H.R. Specialists, AJOFM Ilfov, AJOFM Gorj și AJOFM Giurgiu.

Bursa locurilor de muncă face parte dintr-un complex de servicii menite să îmbunătățească șansele de integrare pe piața muncii a beneficiarilor proiectului: consiliere profesională, cursuri de formare profesională, Job Club-uri, mediere pe piața muncii, dezvoltare personală dar și consultanță și asistență pentru inițierea unei afaceri.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni! și se desfășoară în perioada 31 martie 2014 – 30 septembrie 2015.

Persoană de contact: Florentina Iacob, Coordonator ocupare regiunea SV

Tel.: 0724.186.289; e-mail: f.iacob@motivation.ro/en

Call Now Button