Comunicat de presă: bursa locurilor de muncă

Bursa locurilor de muncă – Târgu Jiu, 27 mai 2015

AJOFM Gorj și Fundația Motivation România organizează, în data de 27 mai 2015, Bursa Locurilor de Muncă, eveniment ce se va desfășura în Târgu Jiu, Complex Anna Events, Insulița Jiului, str. Bicaz, între orele 10.00 – 14.00.

La Bursa Locurilor de Muncă Târgu Jiu vor participa companii din sectoare economice diverse, care vor oferi locuri de muncă pentru persoane cu grade diferite de calificare și experiență. Astfel, companiile vor pune la dispoziția celor interesați posturi precum: operator calculator, lucrător în comerț, muncitor necalificat în panificație, lucrător gestionar, inspector resurse umane, șofer, electrician, consilier economic.

Organizatorii Bursei își propun să faciliteze astfel contactul dintre companiile angajatoare și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, șomeri, șomeri de lungă durată sau persoane care au părăsit timpuriu școala.

Participanții la eveniment beneficiază de servicii de suport pentru angajare și integrare pe piața muncii oferite în cadrul proiectului PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud-Muntenia, implementat de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi, Goals CIC UK, Special Olympics din România, H.R. Specialists, AJOFM Ilfov, AJOFM Gorj și AJOFM Giurgiu.

Bursa locurilor de muncă face parte dintr-un complex de servicii menite să îmbunătățească șansele de integrare pe piața muncii a beneficiarilor proiectului: consiliere profesională, cursuri de formare profesională, Job Club-uri, mediere pe piața muncii, dezvoltare personală dar și consultanță și asistență pentru inițierea unei afaceri. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni! și se desfășoară în perioada 31 martie 2014 – 30 septembrie 2015.

Stefan Baiasu

Responsabil Comunicare

Fundatia Motivation Romania

Tel. 0732.672.215

E-mail: s.baiasu@motivation.ro/en

Call Now Button