Gentle Teaching la Jocurile Regionale Special Olympics din Câmpina

Fundația Special Olympics din România, cu sprijinul Fundației Vodafone România și în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina au organizat Jocurile Regionale Special Olympics 2015, dedicate persoanelor cu dizabilități intelectuale, pe 27 Martie 2015, la Câmpina. Alături de sportivii care au participat la competiții au fost peste 200 de persoane, spectatori și specialiști.

În cadrul evenimentului, a avut loc o prezentare a metodei Gentle Teaching, pentru 51 de profesori, antrenori și voluntari.  Aeasta a fost susținută în cadrul proiectului ”Gentle Teaching în Romania”, implementat de Fundația Motivation România în parteneriat cu Fundația Special Olympics, în perioada iulie 2014 – iunie 2015. Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Gentle Teaching este o metodă a psihologiei interdependenței, conform căreia fiecare ființă umană are nevoie să trăiască în legătură cu alte persoane într-o relație de egalitate și reciprocitate, ca parte integranta a comunitații.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014.

Call Now Button