Peste 70 de persoane prezente la Bursa locurilor de muncă – Constanța

AJOFM Constanța, Human Respect Solution și Fundația Motivation România au organizat, în data de 05 septembrie 2014, Bursa Locurilor de Muncă, cel mai important eveniment de recrutare la nivelul județului Constanța.

La eveniment au fost prezenți peste 70 de beneficiari aflați în căutarea unui loc de muncă, care și-au depus CV-urile pentru cele peste 300 de posturi vacante.

La Bursa Locurilor de muncă au participat companii din diferite sectoare economice, cum ar fi: retail, naval, inginerie, energetic, medical, financiar-bancar și construcții, care au oferit locuri de muncă pentru persoane cu grade diferite de calificare și experiență.

Cu aceasta ocazie, organizatorii evenimentului au reușit să faciliteze contactul dintre companiile angajatoare și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă –  șomeri, șomeri de lungă durată sau persoane care au părăsit timpuriu școala, care locuiesc în Constanța sau în alte localități ale județului.

Candidații participanți la Bursa locurilor de munca au beneficiat de servicii de sprijin pentru căutarea unui loc de muncă și angajare oferite în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est”, implementat în parteneriat de catre AJOFM Constanța și Human Respect Solution, împreună cu Fundația Motivation România, Goals UK CIC (Marea Britanie), Special Olympics, AJOFM Ilfov și AJOFM Neamț.

Proiectul este cofinanțat de Fondul Social European prin POSDRU 2007-2014 și se desfășoară în perioada martie 2014 și septembrie 2015.

Call Now Button