Recrutăm formatori

Fundația Motivation România organizează o selecție de candidați pentru ocuparea a doua posturi de FORMATOR, în cadrul proiectului MOTIVARE PENTRU OCUPARE”, dedicat persoanelor din grupuri vulnerabile pe piaţa muncii, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni! (contract POSDRU/165/6.2/S/140197).

Formatorii vor raspunde de sustinerea cursului de specializare dedicat specialistilor (pe baza unui suport de curs deja existent), inclusiv pregatirea documentelor aferente sustinerii cursului in colaborare cu Responsabilul program motivare si curs specialisti.

Cursul de specializare este acreditat de ANC in categoria competentelor sociale si civice si este intitulat „Integrarea pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități, a tinerilor de peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului și a persoanelor de etnie romă”. Este dedicat specialistilor care isi desfasoara activitatea in organizatii si institutii care lucreaza cu sau pentru cele trei grupuri vulnerabile mentionate: reprezentanti / personal din agentiile publice / private care furnizeaza servicii sociale si de ocupare, organizatii ale societatii civile si voluntari, angajati, manageri si personal al administratiei publice locale.

In perioada februarie-septembrie 2015 vor fi organizate 10 sesiuni de curs a cate 3 zile (in medie 10 participanti / curs).

Profilul candidatului:
• Absolvent de studii superioare, de preferință în domeniul social
• Experiență de minim 3 ani în servicii de ocupare sau servicii sociale; experienta in lucrul cu persoanele din grupuri vulnerabile si/sau in domeniul ocuparii constituie un avantaj

• Acreditare ANC (CNFPA) ca formator, foarte bune abilitati si experienta in domeniu

• Foarte bune abilități de comunicare si de relaționare cu diferite categorii de specialisti

• Disponibilitate de a lucra cu contract individual de munca, cu norma partiala

• Disponibilitate de deplasare in provincie

• Persoană energică, orientată către obținerea de rezultate

Sunt încurajate să aplice doar persoanele care îndeplinesc cerințele postului. Vor fi contactate doar persoanele care sunt selectate pentru interviu.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul până la data de 30.01.2015 la adresa de e-mail a.catrina@motivation.ro/en, precizând în subiectului mesajului “FORMATOR”.

Call Now Button