Aleargă la Maratonul Bucureşti Raiffaisen Bank în 13-14 octombrie 2018

Aleargă la Maratonul Bucureşti Raiffaisen Bank în 13-14 octombrie 2018

Fii unul dintre cei peste 19,000 de alergători din peste 60 de ţări care iau parte la ediţia a 11-a a Maratonului Bucureşti Raiffeisen Bank, singurul eveniment de alergare stradală din România certificat Bronze label de IAAF, Asociaţia Internaţională a Federaţiilor de Atletism.

Înscrie-te pe www.bucuresti-maraton.ro  acum şi ia startul în 13-14 octombrie din apropierea celei mai mari clădiri din Bucureşti, Palatul Parlamentului.

Poţi participa la Maraton (42 km), Maraton Ştafetă (4 alergători), Semimaraton Volkwagen, 10 km Individual Vodafone sau Cursa Populară Ciuc Radler. Adolescenţii şi copiii sunt aşteptaţi la Cursa Adolescenţilor Carrefour (14-19 ani), sau la Cursa Copiilor (0-13 ani), unde vor lua startul pe categorii de vârstă şi gen.

Cheamă-ţi prietenii si familia să alerge împreună cu tine sau să iasă pe traseu pentru a te încuraja. Maratonul Bucureşti este mai mult decât o competiţie de alergare, este o sărbătoare a oraşului Bucureşti. Artiştii vor oferi spectacole stradale, iar voluntarii şi trecătorii îi vor încuraja pe alergători.

Informează-te despre ceea ce se întâmplă pe 13-14 octombrie la Bucureşti!

Intră pe site-ul www.bucuresti-maraton.ro  sau pe pagina de FB – https://www.facebook.com/BucharestMarathon/

Alege să faci parte din #Teammotivation, selectează la înscriere cauza Fundației Motivation! Te poți alătura #TeamMotivation pe 12 octombrie, singura zi când se mai pot face înscrieri la evenimentul organizat de ABRC.

Proiectul pentru care alergăm anul acesta este Fondul Scaunelor Rulante, iar scopul nostru este de a dona, an de an, peste 1000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilități locomotorii din România. O mare parte dintre beneficiarii noștri sunt persoane care au trecut prin accidente auto, de înot, de muncă etc., și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de sprijin să își recapete independența. Un scaun rulant potrivit este un pas important pentru ca oamenii să-și reia viața de dinaintea accidentului. Prin susținerea Fondului Scaunelor Rulante încercăm să acoperim nevoia de scaune rulante personalizate. Iar oferirea unui scaun rulant potrivit oferă oamenilor oportunitatea de a redeveni normali, activi, integrați.

 

 

Call Now Button