Hai la Maratonul Internațional București, în #TeamMotivation!

Hai la Maratonul Internațional București, în #TeamMotivation!

#TeamMotivation se pregătește de startul încă unui eveniment drag. Pe 30-31 octombrie, alergătorii Motivation, persoane cu și fără dizabilități, vor participa la Maratonul Internațional București.

Obiectivul #TeamMotivation pentru Maratonul București 2021 este să strângă fonduri pentru ca Fundația Motivation să doneze 70 de scaune rulante potrivite și să ofere libertate de mișcare pentru tot atâtea persoane.

Fii alături de #TeamMotivation!

  • Înscrie-te la eveniment alături de noi!

Ne propunem să avem 200 de alergători în #TeamMotivation, la Maratonul București 2021! Înscrierile la  cursele fizice și la cele virtuale se fac pe site-ul evenimentului, aici.
Pentru a alege #TeamMotivation, la înregistrare, la secțiunea Cauza susținută, alege Fundația Motivation.
Printre cursele propuse de organizatori se numără și una de 10 km, dedicată utilizatorilor de scaune rulante, pentru care înscrierea este gratuită.

  • Donează pentru alergătorii galantomi!

Orice donație ne duce mai aproape de obiectivul nostru – acela de a schimba viața a 70 de persoane cu dizabilități locomotorii. Poți dona în contul unuia dintre alergătorii-galantomi, sigur și rapid, aici.

  • Fă-ți profil de Galantom și strânge fonduri, alături de noi!

Poți să fii chiar tu unul dintre Galantomi și să își faci un profil de strângere de fonduri. Ai nevoie doar de o fotografie, de o scurtă descriere a motivației tale și de energie ca să îți mobilizezi prietenii să susțină cauza noastră. Dacă te-ai hotărât, dă-ne un semn pe comunicare@motivation.ro.

***
Participarea #TeamMotivation la Maratonul București, face parte dintr-o inițiativă mai amplă de strângere de donații pentru echipamente de mobilitate potrivite, prin Fondul Scaunelor Rulante. Fundația Motivation România donează anual peste 1000 de scaune rulante de calitate, noi sau recondiționate, unor copii și adulți cu dizabilități locomotorii, pe baza nevoilor identificate de echipele noastre regionale. Fiecare echipament este prescris și donat în acord cu nevoile utilizatorului, astfel încât acesta să redevină activ și independent. Câteva dintre poveștile celor care au primit echipamente de mobilitate potrivite prin Fondul Scaunelor Rulante se regăsesc aici.

Call Now Button