#TeamMotivation este la START la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2023!

#TeamMotivation este la START la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2023!

Ca în fiecare an, #TeamMotivation va participa la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon și în 2023!

Membrii echipei cu și fără dizabilități vor intra în cursă pentru a promova viața activă în scaun rulant și pentru a schimba vieți în bine! În fiecare an, alergătorii-Galantomi din TeamMotivation strâng donații de la prieteni și colegi pentru a reda mobilitatea și independența persoanelor cu dizabilități sprijinite de Fundația Motivation. Fondurile strânse susțin donarea de scaune rulante personalizate, sesiuni de instruire pentru viață independentă în scaun rulant sau îngrijire de tip familial pentru tineri cu dizabilități preluați din instituții de stat.

În anul precedent, 41 de sportivi în scaune rulante din #TeamMotivation au participat la evenimente sportive, alături de cei 55 de Galantomi. Ei au parcurs 2.555 km și au crescut calitatea vieții a 133 de persoane cu dizabilități, cu ajutorul fondurilor strânse în urma participării.

Implică-te și tu – aleargă, strânge fonduri, donează și încurajează sportivii cu și fără dizabilități care își depășesc limitele cu #TeamMotivation.Mai multe detalii pe https://motivation.ro/teammotivation/

Informații despre curse, program și link-uri pentru înscriere găsești pe site-ul evenimentului https://bucharest-marathon.com/.

Nu uita ca la înscriere să selectezi Fundația Motivation, la completarea câmpului “cauza susținută”.

Ne vedem la #BucharestMarathon!

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button