2012 Gala Persoanelor cu Dizabilități la European Diversity Awards

Nominalizare la European Diversity Awards

Gala Persoanelor cu Dizabilități, eveniment anual organizat de ActiveWatch România – Agenția de Monitorizare a Presei și de Fundația Motivation România, împreună cu Televiziunea Română, a fost nominalizată pe lista scurtă în cadrul premiilor European Diversity Awards, la secțiunea Marketing Campaign of the Year.

European Diversity Awards a fost creat cu scopul de a oferi recunoaștere persoanelor și organizațiilor implicate în mod activ în construirea unei societăți incluzive, ce promovează egalitatea și diversitatea.

Articolul care anunță lista scurtă a nominalizărilor la European Diversity Awards 2012 poate fi accesat aici: http://careers.guardian.co.uk/european-diversity-awards-2012-marketing-campaign-of-the-year

Gala Persoanelor cu Dizabilități a avut până acum două ediții, în anii 2010 și 2011, posibile cu sprijinul Fundației Vodafone România. Acestea s-au numit „Angajează abilitatea!” și  „Educație fără bariere”, și au reunit persoane cu dizabilități, organizații nonguvernamentale,  angajatori publici și privați, instituții publice și reprezentanți mass media. Pentru mai multe informații despre eveniment, vă invităm să accesați site-ul www.incluziune.org .

Foto credit: ImPhoto.

Call Now Button