Anunț recrutare interpret de limbaj mimico-gestual

 

Fundația Motivation România organizează o selecție de candidați pentru ocuparea unui post de INTERPRET DE LIMBAJ MIMICO-GESTUAL, în cadrul proiectului MOTIVARE PENTRU OCUPARE”, dedicat persoanelor din grupuri vulnerabile pe piaţa muncii, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni! (contract POSDRU/165/6.2/S/140197).

Interpretul de limbaj mimico-gestual va facilita comunicarea personalului din proiect cu persoanele cu dizabilitati de auz si vorbire si accesul acestora la informațiile furnizate în cadrul activităților individuale și de grup destinate persoanelor din grupuri vulnerabile din cadrul proiectului.

Profilul candidatului:
• Absolvent de studii superioare, de preferință în domeniul social

• Autorizare ca interpret in limbajul mimico-gestual si experienta in domeniu

• Foarte bune abilități de comunicare si de relaționare cu persoanele cu dizabilitati de auz si vorbire

• Disponibilitate de a lucra cu contract individual de munca, cu norma partiala

• Persoană energică, orientată către obținerea de rezultate

Sunt încurajate să aplice doar persoanele care îndeplinesc cerințele postului. Vor fi contactate doar persoanele care sunt selectate pentru interviu.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul până la data de 10 aprilie 2015 la adresa de e-mail a.catrina@motivation.ro/en, precizând în subiectului mesajului “INTERPRET DE LIMBAJ MIMICO-GESTUAL”.

Call Now Button