Gentle Teaching la Ziua Porților Deschise

Ziua Porților Deschise a fost organizată la Asociația Down Oradea pe 28 aprilie și la Organizația Trebuie Fetești, pe 30 aprilie. La ambele evenimente au participat și specialiști ai Fundației Motivation România, care au contribuit la promovarea metodei ”Gentle Teaching” –  Cultura Blândeții în rândul celor peste 60 de participanți la cele două evenimente.

Cu ocazia Zilelor Porților Deschise au fost făcute și vizite de consultanță în cadrul cărora specialiștii noștri au împărtășit din experiența lor și le-au făcut recomandări cu privire la aplicarea metodei pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare ale persoanelor cu dizabilități.

Gentle Teaching este o metodă a psihologiei interdependenței, conform căreia fiecare ființă umană are nevoie să trăiască în legătură cu alte persoane într-o relație de egalitate și reciprocitate, ca parte integranta a comunitații.

Activitățile au avut loc în cadrul proiectului ”Gentle Teaching în România”, implementat de Fundația Motivation România, în parteneriat cu Fundația Special Olympics, în perioada iulie 2014 – iunie 2015. Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014.

Call Now Button